Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 12:30-16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Jan Kratochvíl-Bazének.eu, se sídlem V Hruštičkách 549, IČ 02857944 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu bazenek@centrum.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Připravili jsme pro Vás platební metodu Skip Pay od Comgate
15.11.2022
Připravili jsme pro Vás platební metodu Skip Pay od Comgate
Tuto platební metodu uvidíte u nás v košíku a můžete si ji zcela nezávazně vybrat. Minimální celková hodnota nákupu u platební metody je 3000 Kč, maxi... číst celé
Balíkovna-spouštíme 1.listopadu za skvělých 59 Kč! více o dopravě zde
28.10.2022
Balíkovna-spouštíme 1.listopadu za skvělých 59 Kč! více o dopravě zde
Vyjednali jsme pro Vás doručení na výdejní místa Balíkovny po celé ČR a to za super cenu 59,- a zároveň jsme se stali výdejním místem. číst celé
100% Recyklované LDPE přepravní obálky
09.09.2022
100% Recyklované LDPE přepravní obálky
chceme být také Ecofriendly.. číst celé
Filtrační kuličky 500g "Vyzkoušela jsem za Vás"
Filtrační kuličky 500g "Vyzkoušela jsem za Vás"
Univerzální filtrační náplň vhodná jako náhrada písku pro všechny typy pískových filtrací, ale nejen to!! číst celé
Kde nás najdete

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Truhlář Jan Kratochvíl na Firmy.cz

Kontakt
Logo
Zákaznická podpora
bazenek@bazenek.eu
Po-Pá 12:30-16:00
© 2016 Bazének.eu. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz